IniciIniciNotíciesTROFEU COMODOR DE PREMIÀ DE MAR

TROFEU COMODOR DE PREMIÀ DE MAR

 

TROFEO COMODOR

 

Trofeu Comodor de Premià:

 

Regata llarga amb Sol i vent

 

Els 44 participants a la regata del dissabte 20 del Trofeu Comodor del Nàutic de Premià per Solitaris i A-DOS van gaudir d'una meteorologia excel·lent i d'una mar plana. La flota estava repartida gairebé en parts iguals entre els grups RI i RI Promoció y, en comptes de l'habitual recorregut entre balises, aquesta tercera màniga (de les 8 previstes) es a disputar en un tram costaner. Rere la sortida en Premià i la boia de desmarcatge, el grup RI Promoció va posar rumb a Arenys de Mar  a 10'2 milles, metre el grup RI allargava fins Blanes a 22'3 milles.

 

Un dia fantàstic de navegació i mig centenar d’espinàquers salpicant de color la costa, doncs el vent de Garbí (230º/250º) bufà al llarg del Maresme barcelonès entre 6 a 13 nusos durant tota la jornada, afavorint una ràpida travessa i unes arribades molt agrupades en ambdues divisions.

En el grup de Promoció després de 2h 17m 03s, el GS-343 “Anuanua” de Miquel Carmona (CN Tamariu) creuava l’arribada d’Arenys en primera posició. Rere ell i en menys de deu minuts arribava la meitat de la flota, sent el Bavaria 30 “Mamoku” de David Álvarez (CN Premià) qui es va portar la partida en compensat, seguir del “Anuanua” i del Bavaria 32 “Acustic” de Narcís Rovira (CV Mataró).

El Grup RI va necessitar el doble de temps per arribar el remodelar i flamat port de Blanes, el primer al sud de les costes de Girona. El primer en creuar la línia d’arribada després de 4h 10m 10s de regata va ser el GS-40 “Hydra” d’Oscar Chaves (CN El Balís); seguit de prop pel seu quasi bessó GS-40 “Boria Blava” de Jordi Viñals (CN Arenys de Mar). La flota també va arribar molt agrupada i el primer en temps compensat va ser el ¾ IOR “Bribón VIII” de Juan Antonio Alarcón (CV Mataró), seguit del Dehler 35 “Fabulastic” d’Adam Mora (CV Mataró) i del Bavaria 36 “Tibere” d’en Marc Delgado (Club de Mar de Sitges).

Per la nit, les tripulacions van gaudir d’un agradable sopar organitzat en el mateix CV Blanes. L’esgotament després de la regata era evident i pocs van aguantar el trot de les copes que es van servir a continuació sota una musica de discoteca. Rere un petit descans i deixant lliure la setmana Santa per a que ols dels habituals a la regata de Premià de Mar preparen els vaixells i tripulacions de cara a les clàssiques regates llargues cap a les Balears d’aquesta setmana festiva, la flota del Trofeu Comodor té la seva pròxima trobada el 16 d’Abril.


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

RSS

tornar al principi