IniciIniciNotíciesEL QUINTO MÉS SOLIDARI DEL CLUB DE MAR

EL QUINTO MÉS SOLIDARI DEL CLUB DE MAR

 

QUINTO

Com ja és tradició al Club de Mar, un any més comencen les festes nadalenques amb la celebracióLeer fonéticamente

 

Diccionario - Ver diccionario detallado

del Sopar de Nadal on es va comptar amb el divertit joc del Quinto el passat dissabte 12 desembre.

Cada vegada amb més il·lusió, el Club s'entesta en que els assistents gaudeixin d'una agradable vetllada donant-los la benvinguda al restaurant decorat amb tot detall per a l'ocasió, inclosos els lots per al sorteig del Quinto amb nombrosos obsequis per gentilesa de varies empreses comEscuchar

Leer fonéticamente

 

Diccionario - Ver diccionario detallado

Adell Begudes, Anita Barcelona, Ara Vins, Bodegas Pinord, Bodegas Torres, Cal Rosich, Carns Martorell, Casa O’Vesubio, El Peixito Sempre Bo, Farmàcia Torrents, Ferran Sports, Flanes & Fresones, Fontanals Delicatessen, Forn 9, Fundació Hospitalitat, Grup Matas Arnalot, Issue, Jackie & José “Fira d’Artesans”, Joieria Rodas, Joieria Roviralta, La Botiga de La Bel, La Caixa, La Casona, Mas Q Menos, Milano Mia, Mireya, Olea Oleoteca, Perbacco, Pañella, Parafarmàcia Seapharma, Perfumeria Julia, Puntotres, Raffel Pagès, River Internacional, Saló Bellesa Vinyet, Sibarum, Sitges Club de Bridge, Tapisseria Sitges, Telemàtic Solucions, Via Blu, Vilanova Cafès, Vimer, Xarcuteria Fontanals, Xocolatl i Zuku.

L'exquisit sopar preparat pel xef del Club i, que va ser lloada per tots, estava compost per un variat aperitiu Nadalenc, després carn d’olla amb els indispensables galets. Amb els postres, els torrons i les neules i, darrerament, amb el brindis amb cava, arribàvem a l’hora més esperada, la del Joc del Quinto.

Enguany, la nostra entitat ha realitzat la XV Edició del Quinto del Club de Mar amb partides que han estat destinades a benefici de la Creu Roja de Sitges. La direcció tècnica del joc, “el lloro” per entendre’ns, va estar, com sempre, a mans de l’inefable Jordi Cubillos. A dos quarts de dues ben tocats, es jugà la darrera partida i, el recompte final arrodonit per part del Club de Mar comptabilitzà 2.530,00 €, quantitat que ha estat lliurada a l’Administració de Creu Roja de Sitges per comprar joguines de reis.

El president del Club de Mar, el Sr. Daniel Gras, donà les gràcies als presents i al Sr. Batlle Miquel Forns per la seva assistència i participació i, per acomiadar l'agradable vetllada, va desitjar a tots unes bones festes i feliç any 2016.


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

RSS

tornar al principi