IniciIniciNotíciesClub de Mar de Sitges aconsegueix la 6ª Copa d’Europa

Club de Mar de Sitges aconsegueix la 6ª Copa d’Europa

 

europa


Els passats dies 1,2 i 3 de maig es va cel.lebrar en aigues de població de Tamariu la XV Copa d'Europa de pati a vela. La regata va comptar amb una gran assistència de mes 100 patins a vela entre la categoria sènior i la categoria junior.

 

El Club de Mar de Sitges va participar amb el seu equip sènior de regates format  per Xavier Roca, Oriol Puig, Iñigo Puig, Jaume Bellera, Gianni Rugiero, Francesc Macias i el seu Comodoro Jaume Llobet. El equip va fer una molt bona actuació.

 

Varen ser 3 dies on es va navegar un total de 5 proves en unes condicions molt diferents i complicades. Molta mar i corrent de Llevant el primer dia, fort vent de Garbí el segon dia que va arribar fins a ratxes de força 5, i vent de força 2-3 amb fortes rolades i encalmades el tercer dia.

 

Finalment el campionat va ser guanyat per Jaume Llobet del Club Mar de Sitges, seguit de Joost Depoorter del CN Palamós i en tercera posició Xavier Roca de Club Mar Sitges.

 

 

Cal destacar la excel·lent organització del Club Nautic Tamariu tant en mar com a terra que va cuidar tots els detalls. Si ajuntem aquest fet amb el incomparable marc que ofereix la vila de Tamariu podem afirmar que ha estat un dels millors campionats de la historia de Pati a Vela.

https://youtu.be/E_04y1IdrVk

 escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

RSS

tornar al principi