IniciIniciNotíciesXAVI ROCA (CMS) GUANYADOR DEL TROFEU SETMANA SANTA'15 TORREDEMBARRA

XAVI ROCA (CMS) GUANYADOR DEL TROFEU SETMANA SANTA'15 TORREDEMBARRA

roca roca 1

 

El passat cap de setmana, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, el Club Marítim de Torredembarra va organitzar el tradicional Trofeu Setmana Santa - Circuit ADIPAV. Amb un temps excel·lent es van poder córrer les 3 proves de la regata. La participació va ser de 12 patins de vela i 5 patins júniors, dels quals 2 patins de vela eren del Club de Mar de Sitges.  

 

Divendres, amb un vent fluix de 6/7 nusos de Sud  es va imposar Albert Batllerià del Club Natació Badalona, mentre que l'Oriol Puig del Club de Mar de Sitges assolia la segona posició després de fer una bona regata. Dissabte es van mantenir les condicions, i en Xavi Roca, també del Club de Mar de Sitges, aconseguia la primera posició. L'Oriol, malgrat haver-se situat en algun moment en el grup capdavanter va entrar en cinquena posició. Diumenge les condicions van canviar amb l'entrada del Llevant, establint-se uns 12 nusos a la sortida i acabant amb 14/15 (4Bf). En Xavi Roca va aconseguir la primera posició per segon cop. La classificació general dels patins de vela quedava de la següent manera:

 

 

 

1. Xavi Roca (Club de Mar de Sitges)

 

2. Jesús Selma (Club Marítim Torredembarra)

 

3. José Aznar (Club Marítim Torredembarra)

 

...

 

6. Oriol Puig (Club de Mar de Sitges)

 

 

 

En Patí Júnior el guanyador fou en Jordi Dalmau del Club Marítim de Torredembarra, seguit de Genís Martín i Alex Serra del mateix club.

 

 

 

Aquesta regata ve sent tradicional en el circuit català com a inici de temporada. En aquesta edició el temps ha acompanyat. El Club Marítim de Torredembarra és un dels clubs referents de l'esport de la vela al litoral tarragoní. Tenen unes bones instal·lacions i un equip tècnic humà que els permet organitzar i executar amb qualitat aquest tipus d'esdeveniments. Tant és així que enguany el Campionat de Catalunya se celebrarà en aquest club el proper mes de juliol.escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

RSS

tornar al principi