IniciIniciNotícies"SOPAR DE NADAL I QUINTO" AL CLUB DE MAR - AQUEST ANY LA RECAPTACIÓ OBTINGUDA AMB EL VOSTRE AJUT ANIRÀ DESTINAT A "CARITAS SITGES, AJUDA FRATERNA"

"SOPAR DE NADAL I QUINTO" AL CLUB DE MAR - AQUEST ANY LA RECAPTACIÓ OBTINGUDA AMB EL VOSTRE AJUT ANIRÀ DESTINAT A "CARITAS SITGES, AJUDA FRATERNA"

QUINTO


El passat dissabte dia 13 de desembre es va celebrar al Club de Mar el tradicional sopar de Nadal i a l'acabar es va jugar a la XIV Edició del Quinto del Club de Mar, que com cada any la recaptació s'entrega a una entitat humanitària, essent enguany ha estat a benefici de la Caritas Ajuda Fraterna de Sitges.

L’exquisit sopar amb una magnífica escudella i carn d'olla, preparat pel xef del Club, Jose Antonio, va agradar molt als socis i amics que van omplir el restaurant del Club, amb l'assistència del Sr. Batlle de Sitges i dels Regidors de Governació, Platges i Benestar social, gaudint tots d'una vetllada molt agradable.

Prèviament al sopar, va haver un tast de pernil de porc ibèric i de bellota gentilesa de Condal Chef.

La recaptació del Quinto va ser de 1.554 euros, que s'entreguen íntegrament a Càritas.

Tot això no hagués sigut possible sense la generosa aportació d'obsequis dels comerços, empreses i entitats socials de Sitges i socis del Club de Mar.

Club de Mar i Càritas agraint molt sincerament les aportacions d’: ANA BARCELONA, BODEGAS TORRES, BUGADERIA SERVI-NET, CAL ROSICH, CARNS MARTORELL, ESCOLA CATALANA DE SURF, ESCOLA DE VELA ADAPTADA, FARMACIA TORRENTS, FERRAN SPORTS, FLANES & FRESONES, FONTANALS XARCUTERIA, FORN 9, GASSÓ FOTÒGRAFS, GESTÍ, GRACIELA RIZZOLO, GRUP MATAS ARNALOT, ISSUE BY CONCHI, JACKY Y JOSÉ, JULIA PERFUMERIA, KRAFT, LA CAIXA, LA CASONA, MASAJES A 1000, MIRALPEIX, MIREYA, MORANGEL, PAÑELLA SITGES, PUNTO TRES, RAFFAEL PAGES, RESTAURANT PURA VIDA, RIVER INTERNACIONAL, ROVIRALTA JOIERS, RUIZ “COSES DE CASA”, SITGES BRIDGE, TELEMATIC SOLUCIONS, TORRONS VICENS, VILANOVA CAFÉS, XOCOLATL, ZUKU i alguns socis del Club.

Agrair també a la direcció tècnica del joc –el lloro per entendre’ns- va estar, com sempre, a mans de l’inefable Jordi Cubillos.

El president del Club de Mar, D. Daniel Gras, donà les gràcies als presents per la seva assistència i participació, i per acomiadar l'agradable vetllada va desitjar a tots, com no, unes bones festes i feliç any 2015.


escolavela  federaciovela velacat  windsurfcat  adivap  Donnay

RSS

tornar al principi